Workshops

Elk jaar maakt het KIP één of meerdere hogedrukprojecten. Dit houdt in dat we op korte tijd en met beperkte middelen aan een toonmoment werken. In 2012 koppelen we ons hogedrukproject aan onze liefde voor het werken met jongeren. Het KIP vroeg 11 jongeren - die het kent uit workshops, vorige projecten of opmerkte in zijn publiek - om op 10 repetities de uitdaging aan te gaan om een voorstelling ineen te boksen. 

Lien Maes, Ineke Nijssen, Robrecht Vanden Thoren en Yahya terryn leiden alles in goede banen. Of dat proberen ze tenminste. 

Het KIP houdt van het geregeld werken op korte termijn. Omdat het uitdaagt tot drastischere keuzes maken, omdat het veel zekerheden onderuit haalt, omdat projecten die anders niet haalbaar zijn het toch worden en alles mogelijk is. Omdat het KIP houdt van risico's en die graag met u deelt! Verder vindt onze zakelijke leider het ook nooit erg als we een project op 10 ipv op 100 dagen maken. Première op zaterdag 21 juli tijdens het KIPfestival.

Spel: Cédric Algoed, Manou Boeykens, Ezra Fieremans, Lara De Bruyne, Leander Meex, Ine Keppens, Jasper Provijn, Bosse Provoost, Lif terryn, Charlotte Vandendriessche & Ymke Vansteenbrugge
Decor: Lander Thys
Lichtontwerp: Geert Vanoorlé
Productie: het KIP